El club obre un nou grup de natació adaptada a Rubí

  • 1

El club obre un nou grup de natació adaptada a Rubí

Category:Grups d’iniciació,Natació,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

El Club Esportiu Horitzó, amb la col.laboració de l’Ajuntament de Rubí i de Duet Sports, ha engegat el passat 6 d’octubre, un nou grup de natació adaptada a persones amb diversitat funcional. En aquest cas, es tracta d’usuaris de l’Associació Estel, que coordina un esplai a Rubí i que van creure que fer un dia setmanal de natació podria ser una bona activitat per incloure a l’esplai.

Inicialment, son 7 els usuaris que assiteixen a aquest grup de natació, tots els dijous al matí, en horari de 11 a 12,30 hores, a la Piscina Duet Sports de Rubí. Per aquest grup inicial, el C. E. Horitzó aporta dos tècnics titulats i amb experiència en natació adaptada a persones amb diversitat funcional. A més, l’Associació Estel aportarà entre un i dos voluntaris de suport a l’activitat.

Des d’aquí el nostre agraïment a l’Ajuntament de Rubí, per fer possible aquesta nova activitat del nostre club, a Duet Sports i a l’Associació Estel.


1 Comment

MARTHA Franco

Octubre 7, 2016at 11:38 am

Hola quisiera inscribir a mi hijo, como puedo hacerlo.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Hola. Aquest és el WhatsApp del Club Esportiu Horitzó. En què et podem ajudar? Fes clic a la icona de WhatsApp i inicia una conversa amb la coordinadora d'activitats del club.
Powered by