El Club Esportiu Horitzó 1994 i el Club Escola de Futbol Can Mir signen un acord de col·laboració

El passat dimarts 25 de juny, el Club Escola de Futbol Can Mir i el Club Esportiu Horitzó 1994 varen signar un acord de col·laboració amb la finalitat d’organitzar activitats conjuntes, difondre les que organitzi cadascuna de les entitats, i fonamentalment, la creació d’equips de futbol 7 que comptaran amb nens i joves amb diversitat funcional.

En aquest sentit, els jugadors i jugadores d’ambdues entitats s’integraran als diferents equips que es puguin crear, donant prioritat a organitzar un equip de competició de categoria Sènior i un altre adreçat a nens i nenes de categories inferiors. L’equip de categoria Sènior competirà a la lliga que es determini a partir del mes de setembre.


L’activitat esportiva dels diferents equips, tant els entrenaments com els partits on siguin locals, tindran lloc a la Zona Esportiva Municipal Can Mir, incorporant els entrenadors i el personal tècnic que es consideri adient, i dotant-los del material esportiu i l’equipació necessària.


El Club Esportiu Horitzó 1994 és una entitat amb una dilatada trajectòria i
experiència en la pràctica de diferents disciplines esportives amb persones amb discapacitat funcional i física i el Club Escola de Futbol Can Mir aportarà la seva experiència pel que fa la pràctica del futbol de nens i joves amb diversitat funcional.


Amb aquest acord es consolidarà l’oferta de l’activitat esportiva de futbol per aquest col·lectiu a la nostra ciutat, convertint-se en un referent a nivell comarcal i de país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada