El C. E. Horitzó realitza activitats extraescolars amb l’E.E.E. Heura de Terrassa

El C. E. Horitzó i l’AMPA de l’Escola d’Educació Especial l’Heura de Terrassa realitzaran conjuntament algunes de les activitats extraescolars que organitza aquest centre educatiu per la temporada 2015-2016.

Concretament, el dia 6 d’octubre, ja es van iniciar les activitats del grup de Multiesport, al qual s’han inscrit inicialment 8 nenes i nens de l’escola, tots ells menors de 16 anys. Aquesta activitat poliesportiva estarà tutelada per l’Eric Roigé, monitor del C. E. Horitzó, i es realitzarà tots els dimarts de 17 a 18 hores de la tarda a les instal.lacions de l’escola.

A més, el dia 7 d’octubre s’iniciarà una activitat de Musicoteràpia, Ioga i Relaxació, a la qual s’han inscrit inicialment 4 nenes i nens menors de 16 anys de l’E.E.E. Heura. Aquesta activitat serà impartida per Fernanda López, professora de ioga, que ja està fent l’activitat de ioga adaptat que te el C. E. Horitzó tots els divendres al Centre de Paràlisis Cerebral Reina de la Pau de PRODIS.

L’altra activitat que estava prevista era la d’un grup de futbol sala per a nenes i nens menors de 16 anys, tot i que aquesta activitat no començarà encara pel reduït nombre d’inscrits que hi ha inicialment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada