El C. E. Horitzó i l’IES La Serreta de Rubí signen un conveni de col.laboració

El Club Esportiu Horitzó, representat pel seu president Josep Bernabeu, i l’IES La Serreta, representat per la seva directora, la Sra. Laura Alegre, han signat  un conveni de col.laboració per l’ús de les instal.lacions esportives d’aquest Institut d’Educació Secundaria, per tal de realitzar-hi activitats del nostre club.

Aquesta cessió d’instal.lacions es concretarà en l’ús d’una de les pistes de bàsquet per part del Grup d’Iniciació Esportiu d’aquest esport que ja ve realitzant els seus entrenaments a Rubí des de fa algunes temporades. Recordem que aquest grup està integrat per 6 / 8 nens i joves d’entre 8 i 18 anys d’edat, tots ells amb una discapacitat intel.lectual, que juguen a bàsquet un cop per setmana a les ordres d’un dels tècnics de la nostra entitat.

El fet que, fins ara, aquest grup només disposés d’un camp d’entrenament de mini bàsquet i la magnífica predisposició de la directora de l’IES La Serreta, la Sra. Laura Alegre, han dinamitzat aquest acord, que restarà vigent durant tota la temporada, amb possibilitats d’ésser renovant en un futur.

Des de la nostra pàgina web volem agrair totes les atencions que ens ha dispensat l’IES La Serreta de Rubí en aquest nou camí que emprenem el dia 3 d’octubre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada