El C. E. Horitzó i la Penya barcelonista Special Barça signen un conveni de col.laboració.

Salvador Ferrer, president de la Penya barcelonista Special Barça i Josep Bernabeu, president del Club Esportiu Horitzó, han signat un conveni de col.laboració entre les dues entitats dedicades a la promoció de l’esport adaptat. Aquest acord pretén, de forma concreta, activar futbol adaptat a persones amb discapacitats.

L’aspecte més rellevant d’aquest conveni és que, a partir d’aquest moment, el Club Esportiu Horitzó tindrà l’exclussivitat per treballar el futbol 7 i el futbol 11 en nom de la Penya barcelonista Special Barça a tota la comarca del Vallès Occidental.

Això significa que el C. E. Horitzó assumeix el repte de la creació d’equips d’aquestes dues modalitats de futbol a tota la comarca, sota l’aixopluc de la Penya barcelonista Special Barça, per tal de participar en les competicions que cada equip desitgi.

Amb aquest conveni s’espera promocionar el futbol adaptat a la comarca i que el nombre de jugadors discapacitats pugi notablement durant el període en què el conveni resti vigent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada