Equip C

El mes d’octubre de 2014, a causa de l’arribada de nous jugadors de bàsquet al club, es va crear l’equip C , que va començar competint a la 4a. divisió de la Lliga Catalana de la federació ACELL.

Durant la temporada 2014-2015 l’equip va quedar 4rt. classificat dela Lliga Catalana de 4a divisió i 2on. classificat en la Copa Catalana de la seva categoria. En el Campionat de Catalunya de Blanes va quedar sotscampió del grup 14. Els jugadors de l’equip C van participar en el torneig de la Seu d’Urgell integrats en l’equip B, amb el qual es van proclamar campions. A més, el mes de juny disputa un amistós contra el Bàsquet Ribes, al que guanya per 36 a 16.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

La temporada 2015-2016 serveix de consolidació per l’equip C, que incorpora nous jugadors molt joves al seu planter. El conjunt d’Enric Planas queda Campió de Copa Catalana de 4a divisió i 3er. classificat en la Lliga Catalana d’aquesta mateixa categoria. En el Campionat de Catalunya de Vilanova queda 3er. del Grup 9. En una magnífica actuació, l’equip queda sotscampió de nivell 3 del Torneig de La Seu d’Urgell. En el torneig de Rubí, queda també sotscampió en perdre davant Pingüí de Terrassa. Participa també en el partit de presentació del Fedamar Montornés.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

A la temporada 2016-2017 l’equip C, plagat de nois molt joves de primer any, participa en la 4a divisió de la Lliga Catalana de la Federació ACELL quedant 4rt. classificat. En la Copa Catalana arriba a la final, que acaba perdent, quedant 2on. classificat. Queda campió del Grup 13 en el Campionat de Catalunya de Sant Just Desvern, la qual cosa significa un èxit sense precedents. Guanya el Torneig de la Seu d’Urgell en la seva categoria i queda 2n classificat en el torneig de la Festa de l’Esport Adaptat que organitza el C. E. Horitzó. Una gran temporada per als integrants de l’equip C de bàsquet.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.