Victòria de prestigi de l’equip A de bàsquet, tot esperant la Final Four

LLUÏSOS DE GRÀCIA ACIDH  A -51-

C. E. HORITZÓ A -62-

Màgnific triompf a domicili del primer equip de bàsquet del C. E. Horitzó en una pista difícil com era la dels Lluïsos de Gràcia, que el coloca en el segon lloc definitiu de la fase regular de la Lliga Catalana Preferent de bàsquet per a discapacitats intel.lectuals.

El partit va ser molt igualat en els seus quatre períodes, tot i que els nois de Francesc Cañada van anar agafant lleugeres avantatges en cada un d’ells (9-11 en el primer, 21-25 després del segon i 40-44 al finalitzar el tercer). En el minut 3 del darrer període va ser expulsat el pívot vallessà Iván Perálvarez per cinc personals. A partir d’aquell moment i quan tots els pronòstics anaven en contra del C. E. Horitzó, l’equip va saber reaccionar liderat per Ramón Vargas i va donar les seves millors sensacions, fins arribar a un resultat final de 51 a 62.

Pel C. E. Horitzó van anotar: Ramón Vargas (28), Iván Perálvarez (13), Miquel Patón (9), Joan Lupión (6), Marc Sala (4) i Rubén De la Torre (2).

Aquesta era la darrera jornada de la lliga regular, en la que el C. E. Horitzó ha quedat segon classificat cedint només dos partits, els que el va enfrontar al SESE Chicago, líder imbatut. Ara caldrà esperar què depara la sort el proper 18 de juny a Mataró, data en la qual es disputarà la Final Four d’aquesta apassionant Lliga Catalana Preferent.