Victòria de l’Horitzó Can Mir per acabar invictes la primera volta

INSERCOR “B” -0-

HORITZÓ CAN MIR -4-

El Nou Estadi Municipal de Cornellà va viure el darrer partit de la primera volta corresponent a la 2a. divisió de la Weleague7 de futbol 7 entre l’Insercor B i l’Horitzó Can Mir de Rubí. Un partit que va acabar amb victòria visitant per 0 a 4, tot i que l’Insercor va lluitar de valent durant els 4 períodes del partit i va posar les coses dificils als rubinencs.

L’equip visitant no va fer un bon partit, tot i que va tenir moltíssimes ocasions de gol que van estar aturades pel porter de l’Insercor B, que va tenir una actuació magnífica sota els pals. Només les errades dels davanters de l’Horitzó Can Mir i l’encert d’aquest magnífic porter van impedir una golejada més amplia.

Tot i que va costar, els gols van anar arribant poc a poc. En el primer quart va ser Ayoub El Kassah qui va obrir el marcador i el va seguir Juan Girón poc abans d’acabar aquest període. En el segon i tercer quarts no va haver-hi gols i ja en el darrer quart, José Luís Girón va anotar un doblet per deixar el marcador en un definitiu 0 a 4.

Amb aquest resultat l’Horitzó Can Mir acaba la primera volta invicte i destacat en la classificació. La segona volta començara el proper dia 16 de febrer al ZEM Can Mir davant el Levante Las Planas.