Victòria de l’equip B de bàsquet que està a un pas del títol de Lliga Catalana

C. E. HORITZÓ “B” -18-

LLUÏSOS DE GRÀCIA FEM. “B” -10-

L’equip “B” de bàsquet del C. E. Horitzó va aconseguir una important victòria en la penúltima jornada de Lliga Catalana de 4a. divisió davant l’equip femení “B” dels Lluïsos de Gràcia. El conjunt vallesà va anar sempre per davant en el marcador, però va ser a partir del 3er. quart quan va agafar l’avantatge definitiu amb un 6 a 0 de parcial.

Tot l’equip va estar molt intens en defensa, però especialment va destacar la pressió feta per Adrià Cubillas que va robar moltes pilotes. Els punts els va posar Pablo Plaza, sobre tot en la segona part.

Pel C. E. Horitzó “B” van jugar: Pablo Plaza (10), Adrià Cubillas (4), Jonathan García (2), Albert Almirall (2), Fidel Peña, Daniel Latre, Ismael Soubata, Seth Ortega, Yerai Asensio i Sergi Andreu.

Amb aquest resultat l’equip es posa primer en la classificació a manca del partit que d’aqui a dues setmanes l’enfrontarà a l’Encert Gràcia i en el qual es jugarà el títol de Lliga Catalana d’aquesta 4a divisió.