Victòria clara de l’equip A de bàsquet, per acabar l’any

La Salle Manresa -24- C. E. Horitzó A -86-

Tercer desplaçament del primer equip de bàsquet del C. E. Horitzó, aquest cop al Pavelló de la Salle de Manresa, que es va saldar amb una còmoda victòria de l’equip dirigit per Francesc Cañada, per un tanteig final de 24 a 86.

El partit a nivell competitiu no te massa a explicar, ja que les diferències entre els dos equips es van fer notar de principi a final. Cal destacar, això sí, que l’entrenador visitant va poder emprear a tots els seus jugadors, donant minuts als que habitualment en tenen menys.

Magnífic partit de Joan Lupión, autor de 24 punts, que va saber aprofitar les oportunitats que li va donar el seu entrenador. També es remarcable el bon debut de Miquel Patón, que va fer 9 punts i va demostrar que te un lloc a l’equip, si segueix treballant en aquesta línia. Així mateix, cal destacar els 15 punts (amb 3 triples seguits) del base Sergi De la Torre, que va fer un excelent partit en atac.

Pel C. E. Horitzó van anotar: Joan Lupión (24), Iván Perálvarez (18), Sergi De la Torre (15), Ramón Vargas (14), Miquel Patón (9), Toni Torres (2), Rubén De la Torre (2) i Marc Sala (2).