Una mostra de bàsquet col.lectiu

C. E. HORITZÓ B -40-

ENCERT GRÀCIA -5-

El millor del triompf de l’equip B de bàsquet en el seu debut en la Copa Catalana de 3a divisió no va ser ni el resultat, ni la diferència en el marcador, ni tampoc la superioritat que va mostrar sobre el seu rival durant tot el partit. El millor va ser que, potser per primera vegada en aquesta temporada, es va poder veure un bloc sòlid, lluitador i sacrificat, que va saber encarar el partit com un equip des del primer moment.

Així va ser que, més enllà de qui marqués més o menys punts, tothom va decidir que el més important era que tots en marquessin i, fins i tot jugadors que solen destacar per la seva capacitat anotadora, es van sacrificar mirant sempre de fer la millor assistència al company més desmarcat o en millor posició.

L’equip d’Enric Planas va donar molt bones sensacions en tot moment i va treballar de forma solidària. I això, en bàsquet, ja et dona un plus d’avantatge sobre qualsevol rival.

Pel C. E. Horitzó B van anotar: José Roldán (16), Xavier García (10), Helena Corbella (6), Albert Almirall (4), Gianluca Scatena (4) i Andrés Ordóñez (2).