Magnífica remuntada per posar líder l’equip “A” de bàsquet

C. E. HORITZÓ “A” -38- REL -28-

Després d’una primera part desastrosa l’equip “A” de bàsquet va treure el pundonor i, a base de millor la seva defensa i afinar una mica l’atac, va aconseguir remuntar un partit que perdia per 16 a 19 després dels dos primers quarts.

Quan Toni Torres i José Roldán juguen pensant en l’equip, és molt difícil guanyar els nois de Sara Zabalgo. En el partit contra REL van començar aillats, sense trobar-se i sense trobar el pívot de l’equip, Joan Lupión, molt ben marcat pels pívots del REL.

A partir del tercer quart, quan Torres va entendre que les protestes a l’àrbitre i els tirs exteriors no servirian per endur-se el partit, va ser quan l’equip va canviar de cara. Va coincidir també amb tres cistelles importants de José Roldán en el darrer quart. Tot plegat, per posar l’equip A líder amb dos partits guanyats de dos jugats.

Pel C. E. Horitzó van jugar: Toni Torres (18), José Roldán (12), Pablo Plaza (6), Joan Lupión (2), Isaac Martínez, Efraín Escalona, Julen Vergara i Helena Corbella.