Un temps afegit salvador dóna la victòria a l’equip A de bàsquet

dav

C. E. HORITZÓ “A” -29- LLUÏSOS GRÀCIA “C” -27-

Victòria patida del primer equip de bàsquet del C. E. Horitzó en el temps afegit, davant d’un rival temible, en la Lliga Catalana de 2a. divisió de la Federació ACELL.

Un darrer quart molt dolent en atac dels nois de Sara Zabalgo va abocar l’equip vallessà a jugar un temps afegit del qual, afortunadament, en va sortir victoriós per la mínima. El partit, per tant, va ser dominat ampliament pel C. E. Horitzó tot i que l’esmentat darrer quart va encaixar un parcial de 2 a 10 que va fer perillar el resultat final.

Pel C. E. Horitzó van anotar: José Roldán (10), Joan Lupión (9), Pablo Plaza (8) i Toni Torres (2). També van jugar Efrain Escalona, Helena Corbella i Isaac Martínez.

Amb aquesta victòria l’equip es coloca primer en seu grup de forma provisional.