Un bàsquet de Jonathan García a 10 segons del final dóna la victòria a l’equip C de bàsquet

C. E. HORITZÓ C -19-

C. E. LLAMPS -18-

Més emoció impossible. La lluita i l’entrega dels joves jugadors de l’equip C de bàsquet del C. E. Horitzó per fi va tenir premi. La cirereta final del pastís va venir a 10 segons del final, quan el base dels vallessans, Jonathan García, va agafar un rebot en atac i el va convertir en els dos punts que donarien el triompf al seu equip.

Però cal anar a pams. El partit, en els seus dos primers quarts, va ser clarament per als nois d’Enric Planas, que dominaven el marcador per 8 a 2 a la mitja part gràcies a una gran actuació anotadora de Fidel Peña. En canvi, el tercer quart i bona part del darrer, van ser per als jugadors del C. E. Llamps que van remuntar el marcador desfavorable fins posar-se per davant en tres ocasions. Aleshores va apareixer la mà màgica de Jonathan García per posar la cirereta d’un pastís que els vallessans s’havien guanyat a pols.

Pel C. E. Horitzó van anotar: Fidel Peña (12), Raül Cubillas (3), Iván Cubillas (2) i Jonathan García (2).

Ara caldrà esperar a jugar el partit ajornat contra Prodis B per tal de saber en quin lloc de la Lliga Catalana de 4a divisió queda l’equip C del C. E. Horitzó.