Diversa sort pels equips de bàsquet en la jornada de valoració

dav

El dissabte 28 de setembre es va celebrar, com cada principi de temporada, la primera jornada de la Lliga Catalana de bàsquet adaptat, consistent en partits de valoració per enquadrar els equips en els seus respectius grups. Els conjunts del C. E. Horitzó van tenir diversa sort:

Victòria de l’equip “B”

L’equip “B” del C. E. Horitzó va guanyar de forma clara el PRODIS “B” per 22 a 8. El conjunt dirigit per Esther Ramos es va mostrar molt superior al seu rival, sobre tot en el 1er. quart en el que va fer un parcial favorable de 12 a 2. Bon debut, en general dels tres nous jugadors de l’equip, que van complir bé en defensa i van ajudar tot el bloc a aconseguir la victòria. Pel C. E. Horitzó van jugar: Yerai Asensio (10), Fidel Peña (4), Albert Almirall (3), Cristobal Galan (3), Daniel Latre (2), Raquel Galan, Enric Largo, Alex Fortea i Sergi Andreu.

Moment del partit entre C. E. Horitzó “B” i Prodis “B”

Derrota de l’equip “A”

L’equip “A”, en canvi, va caure derrotat per 14 a 21 davant el Fedamar Valldemía “B” en un partit molt igualat fins el darrer quart, en el que els vallessans van encaixar un parcial de 4 a 12 que va decantar el match. En conjunt de Sara Zabalgo es va mostrar molt desencertat en atac (14 punts en total) però bé en defensa, si exceptuem el darrer quart, que va decidir el partit. Pel C. E. Horitzó “A” van jugar: José Roldán (6), Joan Lupión (5), Toni Torres (2), Pablo Plaza (1), Julen Vergara, Efrain Escalona, Helena Corbella i Isaac Martínez.

El proper dissabte 5 d’octubre començarà la temporada oficial amb els equips ja enquadrats en els seus diferents grups. Per a més informació consulteu https://horitzo.cat/calendar/