Mal inici per Francisco Benítez en la Lliga Catalana de Boccia

Francisco Benítez va debutar el passat dissabte  dia 12 en la Lliga Catalana de Boccia de categoria BC3, en primera divisió, amb força mal peu. En aquesta primera jornada de la competició, disputada a Esplugas de Llobregat, va perdre de forma contundent els seus dos partits:

En el primer partit, jugat a les 9,30 hores contra Jord Pascual del C. E. Esbonati , Francisco Benítez va perdre per un global de 9 a 0, tot i que els parcials no van ser tant contundents com el marcador final: 1-0 / 2-0 / 1-0 / i 5-0.

En el segon partit, disputat a les 12 hores contra Jordi Dam del C. E. Llars, les coses van anar de mal en pitjor per Benítez, que va perdre per un abassagador 21 a 0, amb parcials de 6-0 / 6-0 / 3-0 i 6-0.

De la jornada cal destacar dos fets: Per una banda, els greus problemes visuals de Francisco Benítez a l’hora de llençar les boles i de l’altra, l’excelent comportament dels seus rivals, en especial de Jordi Dam, que va ser en tot moment un contrincant comprensiu amb el problema que tenia Benítez i va llençar la bola blanca al seu costat, sempre que li va tocar a ell treure-la inicialment.