L’Horitzó-Can Mir de futbol 7 s’estrena amb victòria a la Weleague 7

HORITZÓ-CAN MIR -5- ADIAM PINEDA -0-

Magnífic inici pel nou equip de futbol 7 adaptat en la Weleague 7 organitzada per la Fundació Fedamar amb el suport de l’Associació Catalana d’Esport Adaptat (ACEA).

Els nervis del debut en l’Start Day de la lliga, de la novetat de jugar junts i del deisg de fer un bon paper en la nova competició es van esvaïr quan en el minut 5 de joc del primer quart Ayoub El Kassah es va inventar un magnífic tret des del balcó de l’àrea gran que va anar a parar al fons de la xarxa de l’Adiam.

A partir d’aquí, i des d’una defensa que va donar seguretat en tot moment, l’equip es va serenar una mica i va buscar constantment la portería contraria. El segon gol, però no va arribar fins el segon quart de partit i va ser obra de José Luís Girón, que va repetir un cop représ el joc després de la mitja part. Un altre gol de Juan Girón, el seu germà, i el darrer de Rubén Martín van tancar el marcador final de 5 a 0.

Més enllà de la victòria es va poder viure la il.lusió d’un grup molt cohesionat en el qual només hi ha un líder, el seu entrenador Xavier Mas, que és la pedra angular del conjunt rubinenc.