L’Horitzó Can Mir de futbol 7, més líder encara

HORITZÓ CAN MIR -9-

KEDEM BLANES -0-

Segon partit de l’any per l’equip de futbol 7 Horitzó-Can Mir i segona victòria. Aquest cop el Kedem de Blanes visitava per primer cop les instal.lacions de la Zona Esportiva Municipal de Can Mir.

El conjunt gironí va acusar les baixes, especialment la del seu porter. Tot i així va lluitar molt durant tot el partit per evitar que la derrota fós més abultada. Per la seva part l’Horitzó Can Mir va jugar amb l’esquema habitual i els gols van anar caient poc a poc sense fer soroll, fins que a la mitja part el marcador ja reflectia un 6 a 0 prou contundent.

El partit no va tenir gaire més història. En la segona part, l’equip rubinenc va baixar el rendiment golejador i van poder tenir forces minuts jugadors que habitualment juguen menys. Els gols van anar repartits entre els germans Girón i Rubén Martin.

Aquesta victòria, combinada amb la derrota del Terlenka al camp de la U. E. Sitges distancia encara més l’equip rubinenc dels seus perseguidors en la classificació de la Weleague7 de 2a. divisió.

Per l’Horitzó Can Mir van jugar: Sergio González, Carlos Pino, Sergio Fuentes, Rubén Martín (3), Juan Girón (4), José Luís Girón (2), José Manuel María, Oriol Irisarri i Efrain Escalona.