L’equip C de bàsquet es proclama campió de Copa Catalana

C. E. HORITZÓ C -16-

LLUÏSOS FEM. B -10-

Tot i la absència notable de Raül Cubillas per problemes personals, l’equip C de bàsquet adaptat a discapacitats intel.lectuals del C. E. Horitzó va guanyar el seu darrer partit de Copa Catalana de 4a divisió i es va proclamar campió d’aquests torneig, en el que no ha conegut la derrota.

El partit contra els Lluïsos de Gràcia femení B va estar ple d’emoció de principi a fi, ja que durant tots els quarts el marcador va anar molt més nivellat del que el resultat final fa pensar. Va ser un triple de Fidel Peña en el darrer quart el que va decantar el resultat a favor dels nois d’Enric Planas. Per l’equip vallesà van anotar: Fidel Peña (10) i Adam Delgado (6).

A la graderia es van viure moments de nervis durant tot el partit, que van anar canviant a moments d’emoció i alegria un cop aquest va finalitzar. A partir d’aquell moment, els assistents i els familiars dels jugadors de l’equip C van rendir homenatge al seus joves jugadors, que no ha perdut ni un sol partit en tota la competició de Copa Catalana.