L’equip B de bàsquet acaba 6è classificat en la Copa Catalana de 3a divisió

C. E. HORITZÓ B -16-

ST. TOMAS PARDO -23

L’equip B de bàsquet per a discapacitats intel.lectuals del C. E. Horitzó va caure derrotat davant el St. Tomás Pardo de Vic per 23 a 16, en un partit en el que estava en joc el 5è i 6è llocs de la Copa Catalana de 3a divisió.

Els jugadors d’Enric Planas es van deixar portar pels nervis durant tot el partit i això va provocar nombrosos errors, tant en atac com en defensa. El fet d’anar sempre pel darrera en el marcador i les ànsies de voler remuntar van ser els pitjors enemics d’un conjunt en el que només va destacar José Roldán en atac, que va ser l’autor de 9 punts.

Aquests condicionants van ser aprofitats pel rival que, amb una bona defensa i la bona actuació en atac del seu dorsal 6, en va tenir prou per anar sempre pel davant en el marcador i es va sentir molt còmode dintre de la pista en tot moment.

Pel C. E. Horitzó van anotar: José Roldán (9), Albert Almirall (4), Xavier García (2), Andrés Ordóñez (2) i Gianluca Scatena (1).

Amb aquesta derrota l’equip acaba la Copa Catalana en un 6è lloc que no es correspon a les possibilitats reals d’un conjunt que, per moments, ha fet un bon bàsquet.