L’equip “A” de bàsquet venç els Lluïsos de Gràcia en un gran partit

C. E. HORITZÓ “A” -42-

LLUÏSOS DE GRÀCIA “E” -14-

En un partit completíssim dels components del primer equip de bàsquet del C. E. Horitzó, tant en defensa com en atac, els nois de Sara Zabalgo van aconseguir una important victòria davant d’un equip físicament superior, com és els Lluïsos de Gràcia “E”.

Els jugadors del C. E. Horitzó van començar el partit molt centrats, especialment en la defensa, i van propiciar que el primer quart acabés amb un tanteig favorable de 7 a 0 pels seus interessos.

A partir del segon quart, els jugadors barcelonins van ser víctima dels nervis i les precipitacions i les diferències en el marcador es van anar aixemplant. En atac, Toni Torres, José Roldán i Joan Lupión s’encarregaven d’anar fent punts, mentre que defensivament tot l’equip treballava per tal de pal.liar la velocitat dels jugadors dels Lluïsos de Gràcia.

Al final, els 28 punts de diferència no fan justícia amb les distàncies reals que hi ha entre els dos equips, que són molt menors. Però en bàsquet, s’acostuma a pagar la precipitació i les ànsies per remuntar un partit i això és el que els va passar als Lluïsos de Gràcia.

Pel C. E. Horitzó van jugar: Toni Torres (15), José Roldán (12), Joan Lupión (12), Efraín Escalona (2), Pablo Plaza (1), Helena Corbella i Isaac Martínez.