L’equip A de bàsquet tanca la primera volta de la Lliga Preferent amb una victòria

C. E. Horitzó A -70-

Lluïsos de Gràcia -53-

El primer equip de bàsquet del C. E. Horitzó va aconseguir el passat diumenge 21 de febrer una victòria de prestigi davant d’un potent rival pels primers llocs de la classificació d’aquesta Lliga Preferent de bàsquet adaptat a discapacitats intel.lectuals.

Tot i que l’equip dirigit per Francesc Cañada no va realitzar el joc fluïd que havia mostrat en la darrera jornada a la pista del Grup Barna Màgics, va aconseguir petits avantatges en els tres primers quarts del partit, que al final li van significar un coixí suficient com per alçar-se amb la victòria.

Els Lluïsos de Gràcia ACIDH va ser un equip que va lluitar durant tot el partit tot i anar per darrera en el marcador i, fins i tot, es va arribar a posar a 7 punts en moments en que els vallessans van afluixar en atac. Al final, les faltes personals i el cansament els van castigar excessivament.

Cal destacar la bona direcció de joc de Ramón Vargas i els 23 punts d’Iván Perálvarez que, un cop mes, va bregar moltíssim dintre de la pintura rival i va intimidar sempre en defensa.

Pel C. E. Horitzó van anotar: Iván Perálvarez (23), Ramón Vargas (19), Toni Torres (11), Miquel Patón (9), Joan Lupión (6) i Sergi De la Torre (2). També van participar Rubén De la Torre i Marc Sala, tot i que no van anotar.

Amb aquesta victòria, l’equip A de bàsquet acaba la primera volta de la Lliga Prefent en el segon lloc de la classificació, a una victòria del SESE Chicago, i deixa a una victòria al Grup Barna Màgics i a dues al Lluïsos de Gràcia ACIDH.