L’equip A de bàsquet, sotscampió de Lliga Catalana de 1a. divisió

C. E. HORITZÓ A -23-

ENCERT SANT MARTÍ -19-

Si fa només dues setmanes la derrota davant els LLuïsos de Gràcia deixava el primer equip de bàsquet del C. E. Horitzó sense títol de Lliga Catalana de 1a. divisió, ahir el conjunt de Sara Zabalgo va reaccionar i amb una renyida victòria davant l’Encert Sant Martí, va aconseguir brillantment el sotscampionat d’aquesta competició.

El conjunt del Vallès va anar quasi bé sempre pel davant en el marcador, tot i que les diferències eres molt petites. La més gran va ser al final del segon quart (7 punts) al qual es va arribar amb un marcador de 17 a 10 per l’Horitzó.

A la represa va canviar el panorama i el conjunt barceloní va apretar en atac, aconseguint un parcial de quart de 4 a 7 que ajustava una mica més el lluminós. En el darrer quart, un empat a dos punts va atorgar la victòria final als nois de Sara Zabalgo que, tot i notar l’absència de Pablo Plaza, van fer un partit molt seriós. Cal destacar la feina del pívot Joan Lupión, tant en defensa com en atac, i la bona conducció de joc de Toni Torres.

Pel C. E. Horitzó van jugar: Joan Lupión (11), Toni Torres (5), José Roldan (4), Efrain Escalona (3), Issac García, Helena Corbella i Julen Vergara.