La Festa de l’Esport Adaptat, un any més a Rubí

IMG-20140628-WA0000Per setè any consecutiu, el Club Esportiu Horitzó va organitzar la Festa de l’Esport Adaptat, coincidint amb la Festa Major de Rubí 2014. Com sempre, les instal.lacions en les quals es van desenvolupar les activitats van ser cedides per l’Ajuntament del municipi i van ser el Pavelló Poliesportiu de Can Rosés i la Piscina Municipal que gestiona el C. N. Rubí.

Enguany les activitats es van centrar en el bàsquet per a discapacitats intel.lectuals, la natació lúdica i una gimcana. A més, va haver-hi un berenar per a tots els esportistes i les seves families i acompanyants.

Pel que fa al bàsquet, vàrem comptar amb la presència de tres equips forànis de Rubí: Lakers Montbau (Escola Esportiva ACELL), Grup Barna Màgics de Barcelona i Fupar Club Pingüï de Terrassa. A tots ells els agraïm que hagin volgut compartir amb nosaltres una tarda de festa i esport.IMG_20140629_131121

Gràcies a la col.laboració de l’Obra Social de la Caixa, aquest any vàrem poder obsequiar a tots els esportistes i també als voluntaris amb una bossa serigrafiada amb el logotip del club, per tal de commemorar el 20è aniversari de la fundació de l’entitat.

L’esdeveniment va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Rubí, senyora Carme García, i el regidor d’Esports de l’ajuntament, el senyor Josep M. Castro.

A més, a l’entrega de premis, vàrem poder comptar també amb el Sr. Ventura Martínez, director de l’oficina de La Caixa de Margarida Xirgu, i amb el senyor Pere Prat, vocal de la Junta Directiva de la Federació Catalana d’Esports per a Discapacitats Intel.lectuals (ACELL).

En resum, una festa força concurrida, que va mostrar un any més l’agermanament entre l’esport adaptat i la ciutat de Rubí.