Jornada de valoració pels equips B i C de bàsquet

Els equips B i C de bàsquet per a discapacitats intel.lectuals del C. E. Horitzó van disputar, el dissabte 26 de setembre, una jornada de valoració que servirà per a confeccionar els grups definitius que disputaran la Lliga Catalana de les respectives categories.

L’equip C, integrat per nois molt joves, la major part dels quals estan en el seu primer any de competició, va perdre per 6 a 14 davant l’Alfa Tegar C de Vilanova i la Geltrú. Tot i que el conjunt del Vallès va lluitar durant tot el partit, el seu mal inici en el marcador el va condicionar a l’hora de poder acostar-se més als del Garraf. Bona actuació de Raül Cubillas, autor de 5 punts. L’altre punt el va marcar el debutant Daniel Latre, que només te 11 anys. Ara caldrà veure quin és el rendiment d’aquest equip en la 4a divisió catalana.

Per la seva part, l’equip B també va caure davant el C. El Vilar per un tanteig final de 11 a 19. L’equip va acusar les baixes de José Roldan (lessionat) i de Rubé de la Torre (que ara forma part de l’equip A). Tot i així, en molts moment, el conjunt entrenat per Enric Planas va donar la cara i va anar frec a frec en el marcador, fins que en el darrer quart es va deixar anar. Destacar l’actuació de Xavi García que va fer 8 punts i de la debutant Mireia Gallo autora de dos punts. Va completar el marcador Tomás Justicia amb un tir lliure.