Jornada de valoració pels equips B i C de bàsquet

El passat dissabte 1 d’octubre es va donar el tret de sortida a la temporada de bàsquet adaptat a discapacitas intel.lectuals 2016-2017. Els equips B i C del Club Esportiu Horitzó van participar en la jornada de valoració amb diversa sort.

C. E. Horitzó C -2- Lluïsos de Gràcia Fem. B -30-

L’equip C del club, mot renovat i amb jugadors molt joves, va patir la primera derrota de la temporada a mans de l’equip femení B del Lluïsos de Gràcia. Els primers dos quarts del partit varen ser guanyats de forma clara i contundent per les barcelonines, en canvi, a partir de la mitja part l’equip dirigit per Enric Planas va començar a tractar el rival de tu a tu i els avantatges ja no van ser tant clars. Al final, una diferència mot gran de 28 reflectia la inexperiència i la joventut de l’equip del Vallès. Pel C. E. Horitzó la única canasta va ser anotada per Ismael Soubata, un dels tres debutants, juntament amb Pablo Plaza i Adrià Cubillas. En definitiva, un equip C molt tendra encara però amb una projecció de futur a mig plaç molt il.lusionant.

C. E. Horitzó B -27- TEB Barcelona -20-

img-20161001-wa0001Magnífica demostració de com es guanya patint a la pista la que va fer el segon equip del club, que va iniciar el seu partit perdent contra el TEB Barcelona i que, poc a poc, va anar remuntant el marcador fins aconseguir una victòria clara. Mota lluita i molt d’esforç per part de tots els jugadors de l’equip, que varen obtenir el premi final. Pel C. E. Horitzó van anotar: José Roldan (16), Xavier García (4), Fidel Peña (3), Gianluca Scatena (2) i Albert Almirall (2). Bon debut dels dos jugadors que provenien de l’equip C: Raül Cubillas i Fidel Peña, aquest últim autor d’un triple que va significar el punt d’inflexió del partit.