Jornada de nivell pels equips de bàsquet

El passat 30 de setembre es va disputar al CEM Mundet de Barcelona la jornada de nivell dels equips de bàsquet per a discapacitats intel.lectuals que dictaminarà els grups i les categories en les quals militarà cada equip.

C. E. Horitzó “A” -32- Asproseat -10-

El primer equip del C. E. Horitzó va vèncer sense cap tipus de problema al Asproseat de Sant Just Desvern de 22 punts de diferència. L’equip vallessà va fer un joc força fluïd i es va imposar clarament gràcies al ritme imposat pel seu base Toni Torres i als punts del seu pivot Joan Lupión. Per l’equip dirigit per l’Enric Planas van anotar: Joan Lupión (14), José Roldán (8), Toni Torres (6), Jordi Aniento (2) i Sergi De la Torre (2). També van jugar Helena Corbella i Efrain Escalona.

C. E. Horitzó “B” -12- Lluïsos de Gràcia “D”-33-

Pel que fa al segon equip, farcit de nois molt joves, va caure derrotat davant les noies dels Lluïsos de Gràcia D per 21 punts de diferència. Tot i que els nois entrenats aquest any per Daniel Martínez van lluitar molt durant el partit, sempre van anar pel darrera en el marcador degut, en bona part, al fet d’enfrontar-se a noies amb bastant menys discapacitat. Pel C. E. Horitzó van anotar: Jonathan García (6), Pablo Plaza (4) i Albert Almirall (2). També van jugar Ismael Soubata, Adrià Cubillas, Daniel Latre, Yerai Aensio, Fidel Peña i Sergi Andreu.

Ara doncs, toca veure en quines categories resten enquadrats cada un dels equips, de cara al proper dia 7 d’octubre, data en la qual tots ells començaran la Lliga Catalana 2017-2018.