Inici de la Lliga Catalana de Boccia per Francisco Benítez

IMG-20141215-WA0001Ahir diumenge 14 de desembre es va disputar la primera jornada de la Lliga Catalana de Boccia a Mataró, en el qual va participar el nostre jugador Francisco José Benítez, en la categoria BC3, assistit pels seus entrenadors Marc Iglesias i Gemma Griñó.

El primer partit, disputat contra Mª José Valcarcel (C.E. Esbonat) va ser favorable des del primer parcial. Fran va demostrar la seva superioritat  fent punts i bloquejant el joc de l’altre jugadora. D’aquesta manera, el resultat final va ser 9 a 4 a favor del nostre jugador.

El segon partit de la jornada va ser contra Núria Chancusi (Independent). Des del primer parcial Núria va puntuar sense deixar marge de error a favor de Fran. El nostre jugador no va tenir opcions durant el quatre parcials i el resultat final va ser 10 a 1 a favor de Nuria Chancusi.

El tercer partit, contra Jordi Pascual (C.E. Esbonat) va ser molt més difícil que l’anterior, Jordi va puntuar des del primer parcial i el nostre jugador es va desanimar, Fran va seguir lluitant fins al final però no va tenir cap possibilitat. El resultat final a favor de Jordi va ser 12 a 1.

La jornada no va ser de les millors, però es la primera de la temporada, així que ànims i més sort a la propera Fran. Us esperem el dia 18 de gener en la segona jornada de boccia que es celebrarà a Sta. Coloma de Cervelló.