Gran victòria de l’Equip B de bàsquet per començar la fase final de la Lliga Catalana

C. E. HORITZÓ “B” -24-

C. E. JUVE -23-

L’equip “B” del C. E. Horitzó va començar la fase final de la Lliga Catalana de 4a divisió amb una victòria patida des del principi fins el final davant el C. E. Juve, per 24 a 23.

L’equip vallesà va començar el partit amb molts nervis i nombrosos errors en els tirs a cistella. Això va fer que el primer quart fos pel C. E. Juve per un parcial de 6 a 9. En el segon quart els nois de Dani Martínez van apretar en defensa i van estar molt més encertats en atac, la qual cosa va propiciar que acabessin la primera part del partit amb un resultat favorable de 16 a 13. Els dos últims quarts van resultar encara més competits, amb parcials de 4 a 4 i 4 a 6, per finalitzar amb un punt d’avantatge favorable al C. E. Horitzó.

Pels vallesans van anotar: Pablo Plaza (12), Fidel Peña (4), Ismael Soubata (2), Adrià Cubillas (2), Jonathan García (2) i Albert Almirall (2).