Festa de l’Esport Adaptat 2015

Un any més, la Festa de l’Esport Adaptat que organitza el Club Esportiu Horitzó va ser un èxit. Aquest any, en la 8a. edició d’aquest esdeveniment esportiu que tanca cada temporada, vuit equips de bàsquet per a discapacitats intel.lectuals van donar una bona mostra a Rubí de com es practica aquest esport i de la importància que té per a tots els clubs, esportistes i tècnics que estem vinculats a l’esport adaptat.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Fedamar Boet (Mataró), Rel Encert (Barcelona), Prodis A (Terrassa) i el C. E. Horitzó A de Rubí, van integrar el Grup 1 (1a /2a divisió catalanes).

Encert Horta (Barcelona), Prodis B (Terrassa), Club Pingüí (Terrassa) i el C. E. Horitzó B (Rubí), van integrar el Grup ” (3a /4a divisió catalanes).

No hi va haver guanyadors ni perdedors. Va ser una autèntica festa en el sentit més lúdic de la paraula. Bàsquet, solidaritat, companyerisme i germanor son els mots que van marcar la diada.

Ens van acompanyar en l’entrega de premis: la Sra. Anna Maria Martínez (Alcaldesa de Rubí), la Sra. Marta García (Regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Rubí), el Sr. Joan López (Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Rubí), el Sr. Francesc Martínez de Foix (president de la federació ACELL), el Sr. Alfons Sánchez (president de l’Associació de Voluntaris de La Caixa) i el Sr. Pere Prat (Vocal de la federació ACELL).

El nostre agraïment a tots ells i també a l’Oficina Margarida Xirgu de La Caixa, a Rubí, que va ser la que va finançar l’esdeveniment.

Un any més, ens n’anem de vacances amb la convicció de que aquest acte ha estat una cloenda perfecta per a una temporada plena de satisfaccions i d’esport adaptat.