Ensopegada del primer equip de bàsquet al camp del líder.

SESE CHICAGO -64-

C. E. HORITZÓ A -50-

Derrota previsible del primer equip de bàsquet per a discapacitats intel.lectuals del C. E. Horitzó a la pista del SESE Chicago, un pavelló que es manté imbatut des de l’inici d’aquesta Lliga Catalana Preferent de bàsquet adaptat.

Tot i la derrota, l’equip vallessà va donar la cara en tot moment i va començar el partit manant en el marcador (11 a 16 favorable als nois de Cesc Cañada al final del primer quart). A la mitja part, però, el marcador ja era favorable als barcelonins per 29 a 27.

El tercer quart va ser el punt d’inflexió del partit, ja que el SESE Chicago, amb una plantilla molt més llarga i compensada que el C. E. Horitzó, es va anar destacant en el marcador, fins arribar als 14 punts al final del partit.

Malgrat l’ensopegada, el C. E. Horitzó continua mantenint el segon lloc de la classificació provisional de la Lliga Preferent. Per l’equip de Cesc Cañada van anotar: Iván Perálvarez (20), Ramón Vargas (12), Miguel Patón (10) i Toni Torres (8). També han jugat Sergio De la Torre, Rubén De la Torre, Marc Sala i Joan Lupión.