Ensopegada de l’equip A de bàsquet

C. E. HORITZÓ “A” -23-

ENCERT ST. MARTÍ -37-

Primera derrota de l’equip “A” de bàsquet del C. E. Horitzó en la Lliga Catalana de 1a. divisió. Els vallessans, que van realitzar un excel.lent inici de partit, guanyaven al final del primer quart per 12 a 7. Però, a partir del segon quart, l’equip es va anar transformant i va anar de més a menys. La defensa va fer aigües i l’anotació atacant va patir una forta davallada, tant és així que en el segon quart només va anotar un tir lliure.

Per contra, l’equip barceloní es va anar envalentonant i li va donar la volta al partit ajudat per una forta defensa i l’encert des de la línia de triples.

Pel C. E. Horitzó van anotar: Joan Lupión (8 punts), Toni Torres (7 punts), José Roldán (6 Punts) i Jordi Aniento (2 punts). També van jugar: Helena Corbella, Sergi De la Torre, Gianluca Scatena, Efrain Escalona i la recent incorporada Sílvia Aixàs.