Els tres equips de bàsquet destaquen en la seva participació al 8è torneig Ciutat de la Seu

Per tercer any consecutiu, el C. E. Horitzó va ser convidat al Torneig de bàsquet Adaptat Ciutat de la Seu, que es va celebrar el dissabte 14 de maig a La Seu d’Urgell. En aquesta ocasió, el club va desplaçar els tres equips que estan disputant les competicions d’ACELL: A, B i C.

L’equip A va quedar campió del nivell 1 del torneig, en derrotar a la final a Fedamar Boet per 31 a 8. Ja en la fase de grups havia guanyat al Sedis Airam de La Seu per 38 a 10 i al Mediterrani A de Pineda per 38 a 5.

L’equip B va quedar 3er classificat del nivell 2. En la fase de grup va caure davant el Xamfrà de St. Feliu de Llobregat per un ajustat 12 a 14 i després va guanyar al Junts en Acció de Sant Pere de Ribes per 31 a 10. Ja en el partit pel 3er i 4rt. lloc va vèncer per 10 a 2 al Kedem de Blanes.

Pel que fa als joves jugadors de l’equip C, en la fase de grup van guanyar el seu primer partit davant de l’ACUDAM de Mollerusa per 12 a 10 i també el seu segon partit davant del Mediterrani B de Pineda de Mar per 14 a 10. Dissortadament van perdre la final per 16 a 24 davant el Sedis Airam B de La Seu, quedant en un segon lloc molt meritori.

En definitiva, un any més vàrem gaudir d’una magnífica jornada esportiva, plena de germanor entre tots els equips participants, gràcies al SEDIS Airam de La Seu d’Urgell.