El primer equip de bàsquet participarà a la nova LLiga Catalana Preferent

El primer equip de bàsquet del C. E. Horitzó participarà, juntament amb altres 8 equips d’arreu de Catalunya, en la primera edició de la Lliga Catalana Preferent, organitzada per la Federació ACELL i patrocinada per l’Associació de Voluntaris de La Caixa.

Aquesta lliga, que s’iniciarà el proper dia 26 de setembre, acull els 9 millors equips de Catalunya. Juntament amb el C. E. Horitzó “A”, també hi participaran: SESE Chicago de Barcelona (actual campió de Lliga Catalana), ACIDH Lluïsos de Gràcia de Barcelona, Grup Barna Màgics de Barcelona, C. Ramon Noguera de Girona, Ampans La Salle de Manresa, C. E. Ziga Zaga de Valls, Fedamar Boet de Mataró, i FEM de Mataró.

El planter del C. E. Horitzó, actual campió de Catalunya, estarà format per: Sergio De la Torre, Ramón Vargas, Antoni Torres, Rubén De la Torre, Iván Perálvarez, Alex Sierra, Marc Sala i Joan Lupión.  L’entrenador serà Francesc Cañada.

El C. E. Horitzó debutarà a casa el dia 4 d’octubre contra l’actual campió de Lliga Catalana, el SESE Chicago, i jugarà habitualment els seus partits al Poliesportiu La Llana de Rubí, els diumenges a les 10,45 hores del matí. Donat que l’entrada als partits serà totalment gratuïta, fem des d’aquí una crida a totes aquelles persones que vulguin presenciar el millor bàsquet adaptat a discapacitats intel·lectuals de Catalunya i animar el nostre equip.