El primer equip de bàsquet comença fort en la Copa Catalana

C. E. HORITZÓ “A” -23-

FÈNIX -17-

L’equip “A” de bàsquet del C. E. Horitzó va encetar la seva participació en la Copa Catalana de 1a. divisió amb una victòria sobre el Fènix, tot i que el marcador final no reflecteix la igualtat que hi va haver durant els tres primers quarts del partit.

Només cal veure els marcadors dels tres primers quarts per adonar-se’n que el Fènix va ser un gran rival i que va portar el partit frec a frec en el marcador durant tres quartes parts. Al final del 1er. quart hi havia un empat a 8, al final del 2on. 15 a 14 pels vallessans i al final del 3er. un empat a 17 en el marcador.

Es va entrar en el darrer quart amb més dubtes que mai, però en aquell moment els nois dirigits per Enric Planas van plantar una defensa inexpugnable i van tancar el partit amb un parcial de 6 a 0, per un resultat final de 23 a 17.

Pel C. E. Horitzó van jugar: Toni Torres (11), José Roldán (4), Joan Lupion (4), Sergio De la Torre (2), Helena Corbella (2), Jordi Aniento i Efrain Escalona.

Ara, el primer equip, s’haurà d’enfrontar al Rel Encert i al Lluïsos de Gràcia “B” per decidir qui queda primer del grup i disputa la gran final de Copa Catalana en aquesta 1a. divisió.