Dracs- Guttmann, hockey en silla de ruedas eléctrica

dracsNuestro amigo Aitor Rincón nos ha pedido que publiquemos su artículo divulgando el hockey en silla de ruedas eléctrica. Como consideramos que es nuestro deber divulgar lo que hacen otras entidades y además es un placer hacerlo, aquí reproducimos su artículo:

“Soc l’Aitor, ex alumne del Pont del Dragó, i vaig a parlar-vos d’un esport que no és gaire conegut i la meva intenció es promocionar-lo. Aquest esport s’ha de jugar en pavellons tancats i la gent que pot jugar-hi ha de tenir discapacitats severes. Jo he conegut el hockey gràcies al Pont del Dragò i porto jugant 3 temporades i mitja. En aquests 3 anys i mig que porto jugant en aquest equip hem aconseguit una lliga, hem guanyat el Campionat de Catalunya i hem quedat tercers en el campionat d’Espanya.

Ara vaig a parla-vos del meu equip: El nostre nom és els Dracs-Guttmann i entrenem tots els dissabtes de 12 a 2 del matí. Els entrenaments consisteixen en dominar la cadira de rodes elèctrica i portar bé la pilota anb l’stick. Hi has dos tipus de stick per als jugadors: uns, els que tenen mes força y mobilitat en les mans, porten stick de ma i els que no podem portar l’stick amb les mans ho portem enganxat a la cadira amb un soport de ferro.

Ara us dono el nostre Facebook per si algu estigues interesat: https://www.facebook.com/pages/Els-Dracs-Guttmann/158027594676?ref=ts&fref=ts

Tambè podeu trobar-nos en Youtube posant ‘els dracs de Barcelona’. Salutacions a tothom.”