Àngel Pérez i José A. García fan bon paper en la 6ª jornada de boccia

El passat diumenge 26 de març es va disputar al Pavelló municipal de Sta. Coloma de Cervelló la 6a jornada de la Lliga Catalana de Boccia. El C. E. Horitzó va estar representat per Àngel Pérez en la categoria de BC2 i José Antonio García en la categoria de BC3.

Magnífic paper d’Àngel Pérez que va guanyar els dos partits que va disputar. El primer, davant Ana Valverde del C. E. Llars el va guanyar per 5 a 2 i el segon, davant de Maria Dolors Hidalgo de l’A.E. Catalonia ho va fer per 6 a 3. Amb aquestes dues victòries i a falta d’una jornada, Àngel Pérez es posa en primer lloc de la classificació amb 4 victòries i cap derrota, a un pas del títol de la Lliga Catalana.

Per la seva banda, José Antonio García va guanyar un partit i en va perdre dos. El primer que va disputar, el va perdre per un ajustat 6 a 4 davant Mabel Clavell del C. E. Esbonat. En el segon, va donar la gran sorpresa en guanyar a Amal Tsouli del C. E. Boccia 360 per un contundent 7 a 1. Finalment, en el darrer partit de la jornada, va perdre davant Aleix López del C. E. Boccia 360 per 8 a 1.

En resum, bon paper dels dos representants del C. E. Horitzó en aquesta 6a jornada, en especial cal destacar la temporada d’Àngel Pérez, que està sent magnífica.