Tag Archives: Lliga Catalana de 1a divisió

  • 0

Magnífica remuntada per posar líder l’equip “A” de bàsquet

Category:Bàsquet A,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

C. E. HORITZÓ “A” -38- REL -28-

Després d’una primera part desastrosa l’equip “A” de bàsquet va treure el pundonor i, a base de millor la seva defensa i afinar una mica l’atac, va aconseguir remuntar un partit que perdia per 16 a 19 després dels dos primers quarts.

Quan Toni Torres i José Roldán juguen pensant en l’equip, és molt difícil guanyar els nois de Sara Zabalgo. En el partit contra REL van començar aillats, sense trobar-se i sense trobar el pívot de l’equip, Joan Lupión, molt ben marcat pels pívots del REL.

A partir del tercer quart, quan Torres va entendre que les protestes a l’àrbitre i els tirs exteriors no servirian per endur-se el partit, va ser quan l’equip va canviar de cara. Va coincidir també amb tres cistelles importants de José Roldán en el darrer quart. Tot plegat, per posar l’equip A líder amb dos partits guanyats de dos jugats.

Pel C. E. Horitzó van jugar: Toni Torres (18), José Roldán (12), Pablo Plaza (6), Joan Lupión (2), Isaac Martínez, Efraín Escalona, Julen Vergara i Helena Corbella.


  • 0

Victòria d’infart de l’equip “A” de bàsquet

Category:Bàsquet A,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

C. E. Horitzó “A” -26- Asproseat -25-

No es podia demanar més emoció en el debut del primer equip de bàsquet en la Lliga Catalana de 1a. divisió. El convenciment en la victòria i la lluita fins l’últim minut van portar els vallessans a una victòria molt ajustada.

De fet, tot el partit va ser un seguit d’alternances en el marcador, amb parcials molt ajustats, que van provocar que cap dels dos equips agafés diferències superiors als 3 punts (10-8 al final del 1er. quart, 16-15 a la mitja part, 20-19 al final del 3er. quart i 26-25 després del xiulet final).

Pel que fa al joc de l’equip, va cometre moltes errades en les passades i en la finalització de les jugades d’atac, i greus desajustaments en la zona 2-1-2 que van provocar tirs exterior fàcils de l’Asproseat.

Pel C. E. Horitzó van jugar: Joan Lupión (10), José Roldán (8), Toni Torres (6), Pablo Plaza (2), Efrain Escalona, Helena Corbella, Isaac Martínez i Julen Vergara.


  • 0

El primer equip de bàsquet, a un pas del títol

Category:Bàsquet A,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

C. E. HORITZÓ “A” -38-

ENCERT SANT MARTÍ -26-

Magnífica victòria de l’equip “A” de bàsquet en la penúltima jornada de la Lliga Catalana de 1a. divisió, davant d’un rival coratjós, però que no va puguer frenar els atacs de l’equip vallesà.

L’equip, conscient de la importància que tenia el partit per seguir al capdevant de la Lliga, va sortir molt concentrat, especialment en defensa. En atac, va estar també molt encertat i va agafar avantatge des del principi del partit gràcies als punts de Toni Torres i José Roldán.

El control del joc va anar sempre a càrrec de l’equip dirigit per Enric Planas, mercés a la feina feta pels bases Sergi de la Torre i Helena Corbella. I els punts anaven caient a favor del C. E. Horitzó, fins agafar un avantatge final de 12 punts.

Pel C. E. Horitzó “A” van jugar: Toni Torres (14), José Roldán (10), Joan Lupión (8), Jordi Pérez (2), Sergi De la Torre (2), Efrain Escalona (2) i Helena Corbella.

Victòria molt important per seguir liderant la 1a Divisió a l’espera del decissiu partit davant dels Lluïsos de Gràcia “C” que es disputarà d’aquí a dues setmanes i que decidirà el títol de Lliga Catalana.


20/10/2019: HORITZÓ CAN MIR -5- ADIAM PINEDA -0-

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

19/10/2019: C.E. HORITZÓ A -38- REL -28-

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Cerca al web…

Comentaris

    Hola. Aquest és el WhatsApp del Club Esportiu Horitzó. En què et podem ajudar? Fes clic a la icona de WhatsApp i inicia una conversa amb la coordinadora d'activitats del club.
    Powered by